Навіщо потрібно оновлювати браузер

Не секрет, що не всі користувачі люблять оновлювати програми: старі версії зручні, звичні, добре знайомі, а якими будуть нові, сподобаються вони чи ні, ще невідомо.Але з будь-якого правила є виняток, і якою б чудовою не видався вам існуюча версія браузера, на нову її слід обновити в обов'язковому порядку.Тому що браузер програма особлива, і його оновлювати не просто можна, але необхідно!Остання версія браузера, це:

- Більш ефективний захист від вірусів.

 Загрози приходять з інтернету, через застарілі браузери, в яких зловмисники користуються виявленими помилками. Оновлення браузера відсіває цілий ряд вірусних захворювань комп'ютера. І економить нерви по їх лікуванню. Звичайно, якщо не скачувати цю «радість» цілеспрямовано, але тут вже не факт що і антивірус захистить.

- Нормальне відображення сайтів.

Чим старіше браузер використовується, тим більше сайтів проглядаються не в правильному світлі. Так що, займаючи позицію: "мене і мій Firefox версії 1.5 в усьому влаштовує, і нічого міняти я принципово не збираюся", - можна дочекатися дня, коли крім пошуковика більше ні один сайт і не буде нормально відображатися. Хоча ні, можна дочекатися, що і пошуковик скаже вам - вибачте, ваша версія браузера застаріла.

- Прискорення роботи.

Виробники браузерів постійно покращують їх швидкодію. Кожна нова версія - швидше попередньої. Іноді, правда, трапляється й зворотнє, але це швидко виправляється оновленнями.Оцінити швидкість роботи свого браузера можно тут: 

 
 - Підтримка веб-стандартів.


Якщо ваш браузер проходить цей тест на 100/100 - він впорався з підтримкою таких веб-стандартів як CSS2, HTML 4.01, DOM2 і скриптові мови. Вони необхідні для зручного серфінгу та перегляду сайтів. Якщо ж результат тесту менше 90 балів - браузер необхідно оновити або змінити.Не менше як оновлення браузера важливо оновлення його доповнень і плагінів, особливо Adobe Flash Player

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Реальні історії...

Обережно - Scam!

Проект «Про Інтернет»